Lycke & Van Huffel is zelfstandig bankagent bij AXA. Een kleinschalige bank, met een grootse dienstverlening. Bij AXA Bank geen risicopraktijken, maar een keuze voor stabiliteit en zekerheid. Ons bankpersoneel is al jaren op post, waardoor we met al onze klanten een zeer nauwe vertrouwensband hebben. In onze kantoren spreken we u aan bij uw naam, niet met uw klantennummer. Dat vinden we belangrijk als het over uw financiën gaat.
Goede redenen om uw financiën bij Lycke & Van Huffel te beheren?

  • Uw geld, uw keuzes. Geld is een gevoelig item. Dat weten we en dat respecteren we. We vertrekken altijd van uw wensen: wat u wil en kan bereiken. Onze bank- en kredietspecialisten zullen u wegwijzen in de ingewikkelde materie van successierechten, vermogensplanning, fiscale voordelen en veranderende wetgeving. Ons advies voor uw financiën.
  • Lycke & Van Huffel zorgt voor u. Beleggingen en financieel advies vragen een persoonlijke opvolging en het juiste advies op het juiste moment. Wat u met uw geld wil doen, verandert soms: door keuzes die u maakt, door uw gezinssamenstelling, of door plannen en ambities die u heeft. Onze bankspecialisten volgen uw situatie op de voet, zullen u proactief contacteren en voorstellen doen, en samen met u keuzes maken.

Ontdek onze interessante tips & tricks omtrent uw autoverzekering!

thumbnail brandverzekering

Vind de brandverzekering die ECHT bij u past!

Lees meer
thumbnail my pension

“My Pension” drukt u met uw neus op de feiten

Lees meer

Krijg onze tips & tricks in je mailbox!