Het basisbeginsel van verzekeringen is gebaseerd op solidariteit. Lycke & Van Huffel is dan ook zeer begaan op sociaal vlak. Wij ondersteunen allerhanden sociale doelen via de werking van Soroptimisten en de Lions in onze streek.

Daarnaast hebben wij ook een eigen werking opgezet in Tanzania. Door het ondersteunen op logistiek, commercieel en praktisch vlak heeft Lycke & Van Huffel lokale ondernemers gesteund bij het opzetten van een zaak.

Evarest-adventure is door onze hulp uitgegroeid tot een zeer valabele reisorganisator in Tanzania. Zowel bergtochten als safari’s in de bekende natuurparken van dit schitterende land worden op een zeer punctuele wijze begeleid.

Door deze werking hebben niet alleen de zaakvoerders van Evarest-adventure een veel beter leven kunnen opbouwen, maar zijn hun families en de talrijke helpers op de trektochten en safari’s uit de armoedecarrousel ontsnapt.

Ondertussen heeft Evarest-adventure zelf meegeholpen in samen werking met Lycke & Van Huffel om een weeshuis op te starten. Ondertussen worden in Amani Orphanage ruim 40 kinderen goed geschoold en begeleid.

Wilt u de reis van uw leven boeken : doe het dan rechtstreeks bij Evarest-adventure en ondersteun hierdoor de lokale bevolking.  Voor tips en advies kan u steeds bij ons terecht.

KLIK HIER voor de ontdekking van Tanzania !

Meest gelezen

Onze favorieten

“My Pension” drukt u met uw neus op de feiten

Vind de brandverzekering die ECHT bij u past!

Overzicht Noodnummers!

Ontdek onze interessante tips & tricks omtrent uw autoverzekering!

marketing-online-g83dc7b0bd_1920

Online shoppen en garantie: waar heb je recht op?

Lees meer
pensioensparen-modified

Hoe vroeger je start voor je pensioen, hoe beter!

Lees meer
pensioen600

Bent u voorbereid op uw pensioen?

Lees meer