Hoe u leeft, woont en werkt, bepaalt u zelf: uw verantwoordelijkheden naar uw gezin, uw onderneming, uw omgeving en uw materiële bezittingen zijn daar een gevolg van. Als we dat kennen, bepalen we de risico’s en hoe u zich daartegen wil beschermen. We adviseren u uit een zeer ruim gamma van verzekeringspolissen. Lycke & Van Huffel werkt als onafhankelijke makelaar samen met diverse verzekeringsmaatschappijen: door die grondige kennis van de sector kunnen we u een zeer breed, maar ook zeer gespecialiseerd productengamma voorstellen.
Goede redenen om u bij Lycke & Van Huffel te verzekeren?

  • Eerst praten, dan verzekeren. Onze verzekeringsspecialisten zijn geen verkopers. We maken tijd om u beter te leren kennen en uw risico’s in te schatten. We maken ons er niet snel vanaf, omdat we weten dat u bij een schadegeval correct moet vergoed worden. We investeren tijd in onze klanten, om ontgoochelingen achteraf te vermijden.
  • Lycke & Van Huffel heeft het. We werken zeer intens samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen. In ons gamma vindt u zonder twijfel de juiste verzekeringspolis voor uw gezin, uw onderneming of uw zelfstandige activiteit.
  • Wij zorgen voor u. Lyck & Van Huffel staat klaar om u snel en efficiënt verder te helpen bij schadegevallen. Nazorg betekent voor ons dat we u begeleiden in alle stappen die u moet zetten, zorgen voor een vervangwagen of een offerte voor een herstelling en tot het uiterste gaan om uw belangen te verdedigen.

Ontdek onze interessante tips & tricks omtrent uw autoverzekering!

tijdelijke reisverzekering skivakantie

Ontdek de tijdelijke of jaarlijkse reis- en bijstandsverzekering voor u en uw gezin!

Lees meer
tijdelijke reisverzekering skivakantie

Ontdek de tijdelijke of jaarlijkse reis- en bijstandsverzekering voor u en uw gezin!

Lees meer

Krijg onze tips & tricks in je mailbox!