U bent de motor van uw gezin of uw ondernemer. Dan weet u maar al te goed dat u zich nu beter wapent voor uw pensioen, maar ook de juiste maatregelen treft in het geval van werkonbekwaamheid, hospitalisatie, of in het slechtste geval voor overlijden. Lycke & Van Huffel heeft verschillende specialisten in huis die uw voorzieningen rond ‘leven & gezondheid’ tot in de kleinste – ook fiscale – details uitzoeken. Want als het zover is, zijn die details van zeer groot belang.
Goede redenen om voor Lycke & Van Huffel te kiezen ?

  • Uw leven, ons advies.
    Onze specialisten ‘Leven & Gezondheid’ leveren maatwerk. Ze gebruiken hun jarenlange expertise en de zeer nauwe contacten met diverse maatschappijen om uw concrete situatie op de allerbeste manier te omkaderen. Uw behoeften en uw budget staan bij elke oplossing centraal!
  • Lycke & Van Huffel zorgt voor u.
    Misschien staat uw doel wel vast, maar toch kan uw levensloop regelmatig veranderen: kinderen gaan studeren, huwen of u verhuist naar een nieuwe woning. Er zijn genoeg aanleidingen te bedenken die uw financiële situatie of uw te verzekeren risico’s een andere richting uitduwen. Uiteraard kan u zelf ook niet voortdurend op de hoogte blijven van de fiscale veranderingen in uw voor- of nadeel. Onze medewerkers verdiepen zich daar dagelijks in en zullen u proactief contacteren om nieuwe beslissingen te nemen.

Ontdek onze interessante tips & tricks omtrent uw autoverzekering!

my pension lycke

“My Pension” drukt u met uw neus op de feiten

Lees meer
my pension lycke

“My Pension” drukt u met uw neus op de feiten

Lees meer

Krijg onze tips & tricks in je mailbox!