Als ondernemer bent u vaker op de baan dan u denkt. Bovendien hebt u vaak heel wat waardevolle goederen bij zich. Denk hierbij maar aan het ophalen van grondstoffen, het leveren van eindproducten of zelfs het vervoeren van werktuigen… Sommige van deze goederen, producten of werktuigen kunnen tijden het vervoeren beschadigd raken.

Het is dan ook zeer belangrijk om uw activiteiten optimaal te verzekeren. Een vervoerde goederen verzekering afsluiten in Knokke-Heist kan je doen in een van onze kantoren.

Een concreet voorbeeld

De 27-jarige Thijs Damme uit Torhout vierde op 1 september nog het driejarig bestaan van zijn gelijknamige bouwbedrijf.

Maar een week later zit hij met de handen in het haar. Want woensdagnacht haalde een dief zijn twee bestelwagens leeg. Al het dure elektrische materiaal werd meegenomen.

Het verlies: tussen de 17.000 en 20.000 euro. “Een ferme klap, natuurlijk”, zegt Thijs. “Maar we gaan ons niet laten kennen, hoor.”

(Bron: Het Nieuwsblad – 08/09/2017) 

 

Wil je een offerte aanvragen voor een vervoerde goederen verzekering te Knokke-Heist of heb je nood aan meer informatie?

Wenst u bijkomende informatie of reeds een offerte, kan u deze aanvragen via volgend formulier. Ook telefonisch (050/51.83.38) of tijdens een bezoek op één van onze kantoren staan wij u graag te woord.

Ontdek interessante tips & tricks op onze blog!

brandverzekering

Vind de brandverzekering die ECHT bij u past!

Lees meer
Thumbnail Noodnummer

Overzicht Noodnummers!

Lees meer

Krijg onze tips & tricks in je mailbox!