U verwacht als consument altijd een correcte behandeling, maar wat als u een juridisch geschil hebt? Kent u de juiste weg en de juiste argumenten? Wie betaalt de kosten? In elk geval wilt u uw rechten verdedigen, en dat kan met een consumentenpolis.

Als makelaar maakten wij een behoefteanalyse die we getoetst hebben aan het marktaanbod. Daarom raden wij u aan om de uitbreiding “Consument” te onderschrijven.

U en uw gezin genieten dan van een optimale juridische verdediging:

Rechtsbijstand “Consument”: onze klanten vragen ons meer en meer gespecialiseerde hulp bij contractuele geschillen met o.a. reisbureaus, verzekeraars, winkels, dokters,… (uw nieuwe wasmachine werkt niet en de verkoper lost dit niet op, het nieuwe salon voldoet totaal niet aan de verwachtingen, bij een medische ingreep loopt één en ander fout). Hierbij kunnen wij u als makelaar voortaan helpen.

Wil je een offerte aanvragen voor consumentenpolis te Knokke-Heist of heb je nood aan meer informatie?

Wenst u bijkomende informatie of reeds een offerte voor een consumentenpolis, kan u deze aanvragen via volgend formulier. Ook telefonisch (050/51.83.38) of tijdens een bezoek op één van onze kantoren staan wij u graag te woord.

Ontdek interessante tips & tricks op onze blog!

my pension lycke

“My Pension” drukt u met uw neus op de feiten

Lees meer
Thumbnail Noodnummer

Overzicht Noodnummers!

Lees meer

Krijg onze tips & tricks in je mailbox!