Of u uw moto nu gebruikt om elke dag naar het werk te rijden of enkel om uitstapjes te maken in het weekend, als motorrijder bent u kwetsbaar wanneer u onderweg bent. Net zoals voor een auto, is een aansprakelijkheidsverzekering voor een moto bij wet verplicht. De BA motorverzekering zorgt ervoor dat u de lichamelijke en materiële schade van uw slachtoffers kan vergoeden wanneer u aansprakelijk bent voor een ongeval met uw moto. Een motorverzekering afsluiten in Knokke-Heist kan je doen in een van onze kantoren.

De aansprakelijkheidsverzekering is het wettelijk minimum. Wij kunnen u helpen om uit te zoeken waarvoor u zich bijkomend wil verzekeren. Als u bijvoorbeeld geholpen wil worden bij pech of een vervangvoertuig wenst, kan u dit laten opnemen in uw polis.

De mogelijke uitbreidingen op uw motorverzekering zijn:

  • Pechverhelping
  • brand & diefstal
  • (kleine) omnium

U kan er ook voor kiezen om een verkeersongevallenverzekering te laten opnemen in uw polis.

Bijna elke verzekeraar biedt u een combinatietarief aan wanneer u uw wagen en moto samen verzekert, wat betekent dat u een aanzienlijke korting krijgt op uw verzekeringspremie. Wij kunnen mee helpen berekenen wat voor u de interessantste optie is.

Elke motorrijder zal vertellen dat een moto geen bromfiets is! Over een bromfietsverzekering leest u meer hier.

 

Wil je een offerte aanvragen voor een motorverzekering of heb je nood aan meer informatie?

Wenst u bijkomende informatie of reeds een offerte voor een motorverzekering, kan u deze aanvragen via volgend formulier. Ook telefonisch (050/51.83.38) of tijdens een bezoek op één van onze kantoren staan wij u graag te woord.

Ontdek interessante tips & tricks op onze blog!

Thumbnail diefstalverzekering

Hoe een inbraak doen mislukken?

Lees meer
storm preventietips

Preventietips voor storm!

Lees meer

Krijg onze tips & tricks in je mailbox!